avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Plata facuta in 2010, insa factura este in 2011 - cum ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Plata facuta in 2010, insa factura este in 2011 - cum inregistrez?

Buna ziua,
Am platit in avans in decembrie 2010, iar marfa mi-a venit in transe in februarie si aprilie. Eu am inregistrat cheltuiala in 2010, trebuia sa astept factura sau e suficient extrasul de cont?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: piciul , utilizator 15:51, 22 Iunie 2011
Contabilitatea la PFA se tine in partida simpla, veniturile si cheltuielile se iau in calcul la impozit in momentul platii respectiv a incasarii, prin urmare este corect cum ATI procedat. In schimb receptia ( nirul ) îl faceți in 2011

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conta intreprindere individuala ce acte contabile trebuie sa intocmesc la o intreprindere individuala,neplatitoare de tva(comert ambulant)?am deja RJIP,reg inventar,reg unic de ... (vezi toată discuția)
Pfa cu sediul la domiciliu grandanat grandanat Vreau sa-mi infiintez un PFA cu sediul profesional la adresa de domiciliu insa nu sunt eu proprietar pe imobilul in cauza ci parintii mei. In acest caz ce ... (vezi toată discuția)
Inregistrare salarii IOANBRADEA IOANBRADEA BUNA ZIUA! Daca va rog i-mi spuneti si mie salariile se trec si in jurnalul pentru cumparari (aferent T.V.A.-ului)sau numai in registrul jurnal de incasari ... (vezi toată discuția)