avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj elev cu PFA
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj elev cu PFA

Buna ziua. am o intrebare, sunt elev in clasa a 12 -a termin, acum liceul, dar am un PFA ( neplatitor de TVA ) , si din cate stiu, primesc somaj pana intru la facultate adica in septembrie sau octombrie. Pot beneficia de acel somaj ? Sau cum pot proceda ca sa primesc somajul pe acele luni .

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 08:59, 20 Mai 2011
1. Puteti primi indemnizatia de somaj daca veniturile din PFA nu depasesc 500 lei pe luna.
2. Agentia de Somaj o sa va ceara un document de la Adm.fiscala cu veniturile din PFA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facultate si indemnizatie pentru cresterea copilului.se poate? simonaandree simonaandree buna ziua.sunt eleva in clasa a 12.intr-o luna dau bac-ul si sunt insarcinata in luna a 5a.vreau sa urmez si o facultate cu bursa dar sa primesc si ... (vezi toată discuția)
Dilema somaj facultate cazare WriTor WriTor Va salut,revin si eu o intrebare.Nepotul meu a aplicat pentru o facultate la care a si fost admis.Problema este ca nu este sigur ca o va urma pana nu va afla ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate dupa somaj xlayoana xlayoana Buna ziua! Sunt insarcinata in 6 luni si beneficiez de indemnizatie de somaj de 5 luni . Aceasta se va intrerupe pe 13 iunie , tot atunci e preconizata si ... (vezi toată discuția)