avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general semnare bilanturi
Discuție deschisă în Contabilitate în general

semnare bilanturi

un contabil cu studii superioare,angajat part time cu cartea de munca la firma poate semna bilanturile societatii?
Cel mai recent răspuns: rh , utilizator 15:32, 29 Iunie 2011
Da. Poate semna.
Sa fie studii superioare economice.
Ultima modificare: Miercuri, 18 Mai 2011
Popa Adrian, Contabil
Am si eu o curiozitate,ce facultate elibereaza diploma pentru calificare de contabil?
rh a scris:

un contabil cu studii superioare,angajat part time cu cartea de munca la firma poate semna bilanturile societatii?

un economist licentiat este corect, se mai intampla dar acum ca stiti nu se va mai intampla, sunt multi care nu si ridica diploma si nu stiu , asta e singura explicatie.
va raspund cu intirziere -fiind plecat o perioada.pe vremea cand am facut eu scoala pentru contabilitate/financiar pregatirea o facea facultatea de Finante-Contabilitate.

Acum probabil ca este posibil si cu Turism ,Alimentatie Publica, ca daca scrie pe diploma econmist este bun la toate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diploma de licenta relyrely2010 relyrely2010 In anul 2006 m-am inscris la Facultatea de Management Turistic si Comercial din cadrul Universitatii Dimitrie Cantemir pentru a-mi completa studiile si sa pot ... (vezi toată discuția)
Contabil dijmarescu dijmarescu Buna ziua, Daca o persoana a absolvit facultatea de Management, specializare Management (durata studiilor 3 ani) fiind licentiat in stiinte economice, il ... (vezi toată discuția)
Economist- pot semna actele contabile la un s.r.l. ? ContSters255863 ContSters255863 Am am efectuat o facultate cu profil economic si am obtinut diploma de economist. In cazul de fata daca detin un S.R.L. pot semna eu actele contabile ale ... (vezi toată discuția)