avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ONORARIU AVOCAT
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ONORARIU AVOCAT

Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema legata de cheltuielile de judecata :
Am incheiat un contract de asistenta cu un avocat ;
Acesta mi-a cerut o anumita suma de bani pentru a ma reprezenta in instanta pe toata durata procesului si o alta suma de bani care va fi achitata in cazul castigarii procesului.
INTREBARE :
Sumele de bani pe care le datorez avocatului pot fi recuperate ca, cheltuieli de judecata ?
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 19:46, 18 Mai 2011
Da, prin solicitarea cheltuielilor de judecata.
Doar ca pt onorariul de succes ( suma pe care v-a cerut-o in caz de reusita) va trebui sa faceti actiune separata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare onorariu de succes george1967 george1967 Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema legata de cheltuielile de judecata : Am incheiat un contract de asistenta cu un avocat ; Acesta mi-a cerut o ... (vezi toată discuția)
Onorariu de succes poate fi ,,cheltuiala de judecata''? Simona Maria Simona Maria Buna ziua! Sunt avocat de putin timp si am urmatoarea situatie: am stabilit un onorariu de succes cu clientul; ajung in faza de executare si executorul imi ... (vezi toată discuția)
Onorariu de succes coke coke Cum recuperez de la parat onorariul de succes pe care l-am platit avocatului dupa terminarea procesului? (vezi toată discuția)