avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Comert cu auto second hand
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Comert cu auto second hand

Am incercat sa gasesc in legislatie care sant conditiile in care pot sa infiintez o societate comerciala care sa-mi poata permite o astfel de activitate dar...nu am reusit sa ma dumiresc,#-odimpotriva.Ma poate cineva ajuta?Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: cuhatemoc , utilizator 23:39, 7 Noiembrie 2017
Buna seara,am revenit si mai am cateva intrebari(nu am nici o intentie nu va pun rabdarea la incercare,deci...scuze pentru nestiinta).1.o masina second hand adusa spre vanzare in Romania(chiar daca e fabricata in Ro)este supusa unui timp limita necesar inregistrarii ei in circulatie?2.sa inteleg ca cea mai convenabila forma de soc.comerciala este s.r.l.(exceptand raspunderea limitata,care,indiscutabil,este f importanta)?3.este,in lege,o limita max. de varsta impusa ptr a putea functiona ca si administrator(?)al societatii?
Ultima modificare: Joi, 19 Mai 2011
oktombrie, utilizator
vreau sa infintez o societate pt comercializarea auto secand hend

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte deschidere magazin second hand haine ella! ella! Buna ziua. Daca am deja un SRL cu alta activitate principala, pot adauga cod caen pt a deschide un magazin second-hand cu haine? si ce implica acest ... (vezi toată discuția)
Srl neplatitor de tva dan chiru dan chiru se poate transforma un srl inregistrat ca platitor de tva in srl neplatitor de tva? (vezi toată discuția)