avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... deportati
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

deportati

Care este actul normativ prin care se reglementeaza despagubiri pentru persoanele deportate?
Mentionez ca mama mea impreuna cu familia ei au fost deportati din Basarabia in Valea Jiului. Am auzit ca sunt persoane de origine bulgara si macedoneana care beneficiaza de astfel de despagubiri (de fapt urmasii acestora).
Multumesc
Cel mai recent răspuns: DANA MOISE , utilizator 12:10, 19 Mai 2011
Legea 290/2003, dar termenul de depunere cerere a cam trecut. Dupa cate stiu, a 2-a prelungire de depunere a cererilor a fost pana in 2007.
Sa inteleg ca nu se mai poate face nimic...
cine nu a stiut la momentul respectiv, a pierdut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi urmasi lirotaru lirotaru Buna ziua! ne-ar interesa aspectul daca il calitate de urmasi ai unei persoane ce a fost nascut in Basarabia si a avut domiciliul in Baragan, avem ceva ... (vezi toată discuția)
Despăgubire de la anrp_din 2017 vmbarba vmbarba Bună ziua, Aș dori să aflu dacă trebuie să depun declarația 600 până la 31 ianuarie 2018 pentru despăgubirea făcută de ANRP în septembrie 2017, ... (vezi toată discuția)
Deportați urss Mar72 Mar72 Mama tatălui meu a fost depistată din Basarabia..mentionez ca nici ea nici tata nu mai sunt in viata.El a fost singurul copil si nici.bunicul.nu.mai ... (vezi toată discuția)