avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Deportați urss
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Deportați urss

Mama tatălui meu a fost depistată din Basarabia..mentionez ca nici ea nici tata nu mai sunt in viata.El a fost singurul copil si nici.bunicul.nu.mai traieste.Fiul lor are urmași 4 copii..noi.ca si nepoți mai putem face acte privind despăgubirile ce se acordă deportărilor sau urmașilor?si daca Da ce acte ar trebui sa deținem?
Cel mai recent răspuns: Claudia-Elena Mardare , Avocat 19:36, 11 Iulie 2018
Potrivit legii 290/2003, termenul până la care aţi fi putut depune cerere în scopul obţinerii unor despăgubiri a expirat demult . Acesta a fost 1 mai 2007.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deportati DANA MOISE DANA MOISE Care este actul normativ prin care se reglementeaza despagubiri pentru persoanele deportate? Mentionez ca mama mea impreuna cu familia ei au fost deportati ... (vezi toată discuția)
Legea 290/2003 depunere dosar in 2012-2013 sau variante suspectu suspectu Buna seara , am si eu un caz in familie legat de proprietati avute in Basarabia care odata cu inceperea deportarilor respectivele proprietati au fost ... (vezi toată discuția)
Probleme cu legile nr. 10/2001 si nr. 290/2003 Oana U Oana U Buna ziua, va expun cele doua probleme mai jos si va rog si sper sa ma ajutati cu un raspuns. Legea 10 / 2001 In baza prevederilor acestei legi, tatal ... (vezi toată discuția)