avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1799 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... datoriile institutiilor publice
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

datoriile institutiilor publice

Pentru institutiile publice care au datorii catre furnizorii de servicii(lucrari de investitii) executate si nedecontate in totalitate din lipsa de fonduri ce acte normative reglementeaza esalonarea platilor sau chiar renegocierea contractelor incheiate
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 15:43, 12 Decembrie 2012
Esalonarea la plata se face in temeiul OUG nr. 29 / 2011, conform art. 2 prezenta ordonanta se aplica tuturor contribuabililor indiferent de forma de organizare, fizice sau juridice de drept public sau privat.
In art. 3 gasiti ce obligatii pot face subiectul esalonarii, iar in art. 4 aveti conditiile esalonarii.


Daca eu ca scoala am datorie la o societate cu care am incheiat un contract pentru reparatia acoperisului si datorita faptului ca nu a mai aparut o noua hotarare de guvern care sa aloce suma restanta pentru a plati lucrarea contractanta, cum pot cere esalonare la plata? Eu sunt datoare fata de societatea respectiva nu fata de ANAF.
Incheiati un acord de esalonare cu creditorul dumneavoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Esalonare datorii stabilite prin decizie control dutescu maria dutescu maria Buna ziua, In urma unui control de fond s-a stabilit ca am colaborat cu o firma inactiva si a rezultat debit suplimentar impozit 20000 si tva 23000 plus pen ... (vezi toată discuția)
Esalonarea la plata a obligatiilor bugetare allbike allbike este posibila esalonarea la plata a obligatiilor bugetare in cazul in care ANAF, in scopul recuperararii creantei, a anuntat deja vanzarea la licitatie a unui ... (vezi toată discuția)