avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu crestere copil pentru tata
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu crestere copil pentru tata

sotul meu este angajat de la data de 26 10 2010,eu sunt insarcinata si nasc la sfarsitul luni august 2011,as vrea sa stiu daca sotul poate beneficia de indemnizatia de crestere a copilului timp de 2 ani.Va rog sa imi raspundeti ,va multumesc.:(
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:58, 19 Mai 2011
1. Pentru ca o persoana sa beneficieze de indemnizatie pentru CCC trebuie ca in cele 12 luni premergatoare nasterii sa aiba venituri din salarii, din activitati independente sau agricole sau perioade asimilate (somaj, concedii medicale, student la zi etc.).
2. Daca vreti sa va documentati cititi OUG 111/2010.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt gravida si fara loc de munca, cum beneficiez de indemnizatie pentru cresterea copilului? ermilia ermilia buna ziua, va rog daca puteti sa ma ajutati si pe mine. sunt insarcinata si am lucrat doar 3 luni, beneficiez de asigurare pentru ca inainte sa raman ... (vezi toată discuția)
Beneficiez de indemnizatie crestere copil? roxxanna roxxanna Stimati domni, As dori sa ma lamuriti daca mai beneficiez de indemnizatie crestere copil in urmatoarea situatie: Sunt in Concediu de crestere copil si ... (vezi toată discuția)
Plata taxelor pentru a beneficia de indemnizatia pentru cresterea copilului dimamonicaelena dimamonicaelena Buna ziua! Sunt angajata de 7 luni la o firma , insa vreau sa demisionez. Unde si cum pot plati personal taxele pentru continuitatea contractului de munca, in ... (vezi toată discuția)