Buna ziua,
ma poate ajuta si pe mine cineva? Sunt in Spania cu fiica de 3 ani si sotul. Casatoriti in Romania. De mai bine de 6 luni casatoria noastra s-a transformat intr-un calvar...certuri interminabile si chiar amenintari cu moartea. Sunt de-a dreptul speriata de aceasta atitudine a sotului si mai ales de amenintari. Am decis sa plec de acasa cu fiica mea. Mi se poate intampla ceva daca plec de acasa, din Sspania, cu fetita fara avea o procura (am doua variante...ori in Italia la sora mea ori in Romania la parinti)? Am vb cu un avocat din Spania mi-a zis sa bag divort in Romania. Parintii au vb cu un avocat in Romania care le-a spus sa bag divort in Spania. Unde sa bag divort dupa ce voi pleca de acasa si ne vom linisti eu si fetita, in Spania sau Romania?
Cred ca este mai grav decit pare,dar dvs.va cunoasteti cel mai bine pozitia in care sunteti,si ce v-ar avantaja mai mult.Nici nu mai stiu ce ar fi mai bine de facut,cred totusi ca ar fi bine sa va consultati si cu familia dvs.,dar si un avocat este absolut necesar.Sincer imi pare rau ca traiti in asemenea atmosfera chinuitoare.:luck:
Divorț
ContSters469444
Nici nu știu cu ce sa incep
Am cea mai nefericită căsătorie la nici 26 de ani alaturi de cel mai indiferent soț împreună avem 1 fetiță .!
Doresc ... (vezi toată discuția)
Divort cu copii
ramodeni
Suntem casatoriti de 5 ani jumate si avem o fetita de 2 ani si 3 luni.Am inceput sa nu ne mai incelegem inca de cand eram insarcinata.Acum suntem in Italia,eu ... (vezi toată discuția)