avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

dupa ce mi se vinde apartamentul,cat timp am la dispozitie pentru a-l elibera?
Cel mai recent răspuns: danielrotarurzd , utilizator 23:27, 23 Mai 2011
legea nu prevede un termen. teoretic ar trebui sa pleci de buna voie imediat ce apartamentul nu mai este al tau si noul proprietar nu iti mai permite sa stai acolo.
dupa ce proprietarul cere insa executarea silita ai la dispozitie 5 zile de la primirea somatiei de la executor.
am inteles.dar daca nu imi gasesc unde sa ma mut in 5 zile, exista vreo lege care sa ma lase sa stau macar o luna?
nu. cu eceptia periodei noiembrie - martie cand potrivit Codului de procedura civila sunt interzise evacuarile din spatiile cu destinatia delocuinta (cu unele exceptii)
singurul care te-ar putea intelege este noul proprietar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen executare silita tuilleries tuilleries Buna dimineata! Va rog sa imi raspundeti la o intrebare:apartamentul meu a fost vandut prin executare silita.Cel care l-a cumparat are termen pana la ... (vezi toată discuția)
Daca nu se fac evacuari in lunile (noiembrie-martie) mi se va percepe chirie? roxaalexie roxaalexie daca mi-a fost adjudecata casa pe 31oct si convocarea pentru diferenta de pret a fost astazi, la care nu m-am prezentat. ce se intampla cu banii si cu ... (vezi toată discuția)
Evacuat cu copii minori odr1 odr1 stau in chirie si am primit avertisment sa eliberez apartamentul in 45 de zile, am doi copii minori si ii cresc singur.mie greu sa gasesc alta locuinta in asa ... (vezi toată discuția)