avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general bilant 2011
Discuție deschisă în Contabilitate în general

bilant 2011

buna seara,
cum pot repartiza profitul pentru anul 2010? care ar fi cel mai bun mod pentru a nu plati impozit?
ce acte trebuie sa contina dosarul pentru bilant decembrie 2010?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 00:08, 20 Mai 2011
lasati-l nerepartizat.

Continutul dosarului situatilor financiare anuale 2010:

[ link extern ]
:offtopic:
linku-ul trimite la invitatie logare google

----
on topic :
ce impozit sa nu platiti ?
iclaudia19 a scris:

buna seara,
cum pot repartiza profitul pentru anul 2010? care ar fi cel mai bun mod pentru a nu plati impozit?
ce acte trebuie sa contina dosarul pentru bilant decembrie 2010?
va multumesc

Cea mai buna repartizare ca sa nu platiti impozit este sa nu faceti repartizarea, sa reportati profitul si sa faceti ulterior repartizarea pe masura ce dividendele pot fi si incasate (in functie de lichiditati). Acest lucru e posibil daca se poate intruni AGA usor si accepta asa ceva.

Nu stiu care e situatia dvs. Daca aduceti completari, veti primi si solutii, sunt convins.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repartizare dividende trifarm trifarm Repartizarea dividendelor din cont 117 -profit nerepartizat din anii anterior poate fi efectuata in cursul anului fara bilant intermediar? Mentionez ca nu ... (vezi toată discuția)
Pierdere contabila microintreprindere simina_anca simina_anca Pana in 2009 societatea a fost platitoate de impozit microintreprindere, in 2010 platitoare de impozit pe profit, in 2011 din nou microintreprindere. In 2009 ... (vezi toată discuția)
Repartizare profit Cstrut Cstrut Buna, am o nelamurire: am profitul aferent anului 2008 nerepartizat, il pot repartiza in decembrie 2009 si plati impozitul pana in 25.01.2010? multumesc (vezi toată discuția)