avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sentinta definitiva
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sentinta definitiva

Poate fi atacata sentinta dupa recurs?Daca da cum si unde anume,la ce fel de instanta sau pe care cai?
Cel mai recent răspuns: tudordiac , utilizator 22:47, 19 Mai 2011
contestatie in anulare sau revizuire.se depune actiunea la instanta ce a pronuntat ultima decizie.
Aceasta contestatie de revizuire sau anulare trebuie depusa intr-un termen de cate zile de la pronuntarea hotararii definitive?Specific faptul ca este vorba de o pedeapsa de 3 luni cu suspendare,multumes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cai de atac la o sentinta penala definitiva tom55 tom55 As dori sa stiu caile de atac la o sentinta penala definitiva si unde sa le adresez va multumesc si scuze (vezi toată discuția)
Cai de atac...ce urmeaza? nelu_nedi nelu_nedi Buna ziua, Am facut o plingere penala impotriva unei persoane la parchet,iar acesta a dat ca solutie neinceperea urmariri penale, m-am adresat prim ... (vezi toată discuția)
Cum introduc o actiune la iccj intr-un proces de munca impotriva recusului respins ca nefondat la curtea de apel Luminita Pop Luminita Pop Ce cale de atac sa folosesc si ce articol din Codul de proc. civila impotriva unui recurs respins ca nefondat de catre Curtea de Apel? Precizez ca am cerut ... (vezi toată discuția)