avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... salarii intarziate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

salarii intarziate

Buna ziua! Sunt angajatul unei firme micute din orasul meu si de 6 saptamani nu ni sa facut plata salariilor pe motivul lipsei lucrarilor. In urma cu trei zile am hotarat sa plec de la firma respectiva din cauza neplati salariilor,as dori sa stiu daca imi mai pot recupera bani pe munca prestata!?:(
Ultima modificare: Vineri, 20 Mai 2011
draguf, utilizator
Cel mai recent răspuns: draguf , utilizator 18:36, 24 Mai 2011
da, este dreptul dvs. de a fi platit pentru toate zilele de munca prestate.
Formulati o cerere la angajator, cu duplicat pt. dvs. si daca nu veti fi platit, va trebui sa actionati in judecata firma ( la tribunalul de unde locuiti) si sa obtineti o hotarare judecatoreasca pt. a o executa silit.
Buna ziua,am citit in mesajul dvs. ca trebuie sa depun o cerere la angajator..., as dori sa ma lanuriti daca se poate ce sa sa le cer prin aceasta? plata salariilor restante sau demisia ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trimis cerere demisie prin posta, neinregistrata de catre angajator! FELICSMED FELICSMED Buna ziua! Am depus acum 2 zile prin posta o cerere de demisie din cauza neplatii salariilor restante, invocand articolul din codul muncii care atesta ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara paullilie paullilie Daca imi dau in judecata tatal pentru neplata a pensiei alimentare, pot obtine ceva bani de la el, pentru ca nu este angajat, dar lucreaza la o ferma fara ... (vezi toată discuția)
Neplata salariului vaida ghita vaida ghita Buna ziua. As dori daca se poate sa va cer ajutorul. Sunt angajat la o firma care nu mia platit drepturile salariale de aproximativ 3 luni a avut un control de ... (vezi toată discuția)