avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot beneficia de somaj?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot beneficia de somaj?

Din anul 2005 pana pe 18.11.2010 am lucrat la o societate. Din data de 23.11.2010 m-am angajat la o alta societate pe perioada determinata de 3 luni, apoi contractul a fost prelungit pe inca 3 luni, asa ca pe 23.05.2011 imi expira contractul individual de munca. Pot intra in somaj in conditiile in care ambele societati au platit contributiile?
Cel mai recent răspuns: ContSters123067 , utilizator 09:56, 20 Mai 2011
puteti intra in somaj la data expirarii termenului contractului individual de munca incheiat pe durata determinata. conditia e sa aveti 12 luni cotizate in ultimele 24 lucrate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj dupa expirare contract pe perioada determinata anyana3 anyana3 Buna ziua, Pot beneficia de somaj la expirarea contractului pe perioada determinata de 1 luna in cazul in care acesta nu se poate prelungi ? Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Gravida-contract perioada determinata gabi12345 gabi12345 angajata cu contract de munca pe perioada determinata anunta ca este gravida. la expirarea contractului,cim trebuie prelungit si cit timp? (vezi toată discuția)
Somaj ana2233 ana2233 Am contract pe perioada determinata, care expira la sfarsitul lunii. Ni s a spus ca se vor prelungi contractele in continuare, dar eu vreau sa intru in somaj. ... (vezi toată discuția)