avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... RESURSE UMANE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

RESURSE UMANE

ESTE VREO LEGE REFERITOARE LA CRITERILE DE EVALUARE PROFESIONALA?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:32, 20 Mai 2011
Monitorul oficial partea I NR.124/18.02.2011
ELLAO a scris:

Monitorul oficial partea I NR.124/18.02.2011


Acesta nu este act normativ ... in acest Monitor a aparut Criteriile de evaluare a performantelor profesionale individuale pentru personalul contractual din cadrul aparatului propriu al Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri

Potrivit modificarilor aduse Codului Muncii prin Legea nr.40/2011, incepand cu data de 1 mai 2011, printre elementele obligatorii care trebuie sa se regaseasca in continutul contractului individual de munca asupra carora persoana selectata in vederea angajarii ori salariatul, dupa caz, trebuia sa fie informata se numara si criteriile de evaluare a activitatii profesionale a salariatului aplicabile la nivelul angajatorului (art.17 alin.(2) lit.d ind.1 din codul Muncii).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noul cod al muncii carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Stie cineva care este articolul care face referire la evaluarea profesionala, criterii de evaluare ? Nu mai stiu ce nr. are - mi-aduc insa aminte ca scria \" ... (vezi toată discuția)
Criterii de evaluare a activitatii profesionale ludeea ludeea Buna ziua Stie cineva daca au aparut norme de aplicare referitoare la criteriile de evaluare a activitatii profesionale ? Am gasit pe internet Criteriul din ... (vezi toată discuția)
Modificare cim / criterii de performanta Elena_Denisa Elena_Denisa Buna ziua, intr-o companie exista cca 400 de salariati foarte vechi (10+ ani) iar in CIM-urile lor, nu sunt prevazute criteriile de evaluare, conform ... (vezi toată discuția)