1.seful -imi da cu o nota de repulsie un document , ii returnez raspunsul cu acelasi gest ,ma jigneste ma face nesimtit , il rog sa nu ma jigneasca si vine la mine in birou si are intentia de a-mi lua documentul dat de catre el si la refuzul meu intentioneaza sa-mi i-a documentul cu forta si ma bruscheaza, pana la venirea unui martor.Pentru a avea dovada depunerii documentului l-am trimis pe mail superiorilor.Ma paste comisia de diciplina ? ce-i de facut . Povestea este intr-o institutie publica.
Angajatorul dispune de prerogativă disciplinară, având dreptul de a aplica, potrivit legii, sancţiuni disciplinare salariaţilor săi ori de câte ori constată că aceştia au săvârşit o abatere disciplinară.
In cazul in care se constata ca ati incalcat Regulamentul Intern al institutiei unde lucrati este posibil sa se dispuna cercetarea prealabila disciplinara in vederea stabilirii si aplicarii unei sanctiuni prevazute de legislatia in domeniu (codul muncii sau, respectiv, Legea nr.188/1999 daca sunteti functionar public.).