avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CONTRACT DE MUNCA PE PERIOADA DETERMINATA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CONTRACT DE MUNCA PE PERIOADA DETERMINATA

Daca un contract de munca pe perioada determinata a fost incheiat " pana la revenirea pe post a titularului " , iar revenirea nu s-a produs, este legala incetarea contractului de munca in perioada de concediu de odihna?
Cel mai recent răspuns: ursuletroz , utilizator 11:58, 31 Mai 2011
Imi permit sa va intreb si eu ceva: un angajat a avut deja 3 contracte pe perioada deteminata succesive, deci legal al patrulea nu il mai pot face.
Se poate face in schimb un contract pe perioda determinata dar pe un alt post cu o alta fisa a postului? Daca da, cum se socoteste perioada maxima a contractului : se ia in calcul si perioada determinata de dinainte?

Art 80. (4) Intre aceleasi parti se pot incheia succesiv cel mult 3 contracte individuale de munca pe durata determinata.



~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca pe perioada determinata teoalex teoalex Buna ziua, As avea si eu cateva intrebari legate de contractele de munca pe durata determinata. Prima ar fi: de cate ori se poate prelungi un contract de ... (vezi toată discuția)
Prelungire contract de munca Carys Carys am un contract de munca pe o perioada determinata ( 3 luni).in data de 4 noiembrie expira contractul dar n-am fost anuntata de nimic in legatura cu prelungirea ... (vezi toată discuția)
Contract de munca pe durata determinata iozefinap iozefinap Buna seara Pe data de 04 septembrie 2009 m-am angajat cu contract de munca pe durata determinata , contractul fiind pe 4 luni.Pe data de 04.01.2010 contractul ... (vezi toată discuția)