avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... spete - jurisprudenta divort la notar sau la starea ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

spete - jurisprudenta divort la notar sau la starea civila

Buna ziua,

Va rog tare mult pe cei care au posibilitatea sa imi trimita si mie model de incheiere de divort la notar sau la starea civila (evident cu cenzurarea datele persoanelor din document)
ma intereseaza un model de incheiere de divort, unul de respingere a divortului, poate si cum arata certificatul de divort emis de notar sau ofiterul de stare civila.

Imi sunt necesare in lucrarea de licenta! si vreau doar modele pentru divortul la notariat sau primarie nu si pentru judecatorie - aici mi-am cumparat carti-

va las si adresa de e-mail daca are cineva posibilitatea de a-mi trimite : miriam.popescu@yahoo.com

Multumesc mult!
Ultima modificare: Vineri, 20 Mai 2011
nicoleta_85, utilizator
Cel mai recent răspuns: luiza2008 , utilizator 22:15, 20 Mai 2011
Mai bine cumpărati-vă cartea care przintă și aceste modele solicitate de d-voatră.
Buna seara,

Aici veti gasi toate modelele care va intereseaza:
[ link extern ]

[ link extern ]

Bafta!
Ultima modificare: Vineri, 20 Mai 2011
luiza2008, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj Cerasela Nicoleta Cerasela Nicoleta Bună ziua, sotul meu s-a îndrăgostit de altcineva și vrea sa divorțeze. Va rog sa ma sfătuiți cum sa procedez cu partajul ? Menționez ca avem ... (vezi toată discuția)
Proceduri operationale pt compartimentul resurse umane veronicam veronicam Va rog sa-mi trimitetri cateva modele de proceduri operationale pentru compartimentul resurse umane (vezi toată discuția)
Proaspat angajat in functia de consilier juridic AnnaM AnnaM Buna ziua! Sunt absolventa 2009 si astazi am reusit sa ma angajez consilier juridic. Sunt incantata!=D> Problema este ca va trebui sa reprezint mai multe ... (vezi toată discuția)