Buna ziua!
Mi s-a spus ca se restituie taxa de prima inmatriculare pt. autoturismele inmatriculate in 2008 si 2009. Eu am un Opel Astra Caravan euro 2, cumparat in 2007 in Spania. L-am scos din circulatie din Spania in august 2008 si l-am inmatriculat in tara in 10 octombrie 2008 pt care am platit 1426,32 euro.
Ma intereseaza daca ma incadrez la categoria celor care trebuie sa li se restituie taxa si ce pasi trebuie sa urmez.
Multumesc anticipat tuturor celor care imi vor raspunde.
Exista o Decizie a Curtii Europene ca taxa de prima matriculare este nelegala pentru statele UE. si legea privind taxa de prima matriculare nu este in concordanta cu Decizia Curtii Europene. Deci primul pas este adresarea cu o cerere in instanta si solicitati sa va restituie taxa pe care ati achitat-o..secces...=D>
Multumesc pt raspuns, dar mi s-a spus ca primul pas este cerere la finante si abia apoi, daca astia nu vor sa-mi dea banii, in instanta.
Oricum, va multumesc!
Recuperare taxa ?
cata1569
Buna seara.
In 9.05.2007 am platit taxa prima inmatriculare 1414 ron si in 11.05.2007 inca o diferenta de 1401 ron (deci total 2815) pentru un Opel Astra ... (vezi toată discuția)