avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... TERMEN COMUNICARE DECIZIE CERCETARE DISCIPLINARA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

TERMEN COMUNICARE DECIZIE CERCETARE DISCIPLINARA

Buna ziua,

in cat timp primesti decizia luata de comisie dupa cercetarea disciplinara prealabila? Exista un termen limita, sau o poti primi cand binevoieste angajatorul?
Pana la comunicarea - primirea deciziei, ca angajat, sunt obligat sa merg in continuare la serviciu, contractul meu de munca sufera vre-o modificare pe perioada cercetarii si implicit comunicarii deciziei?
Cat dureaza o cercetare prealabila , dupa ce angajatul a raspuns la toate intrebarile?

Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:55, 22 Iunie 2011
Decizia isi produce efectele de la data comunicarii.
Ultima modificare: Miercuri, 22 Iunie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajati la firma romaneasca si detasati in strainatate AldonaMihaila AldonaMihaila Buna ziua, Avem mai multi angajati la o firma romaneasca si au detasare in Spania. Unul dintre angajati ne-a anuntat in data de 26.02.2018 ca paraseste ... (vezi toată discuția)
Este suficienta doar o decizie de desfacerea disciplinară a contractului individual de muncă ? - sau trebuie incheiat si un act aditional de incetare contract de munca ? oanaportar oanaportar Este primul caz de acest fel si nu stiu cum trebuie procedat: - este suficienta doar o Decizie de desfacerea disciplinară a contractului individual de ... (vezi toată discuția)
Doua cercetari disciplinare Ing3ras Ing3ras Buna seara/ziua, Am fost cercetat disciplinar, pe perioada cercetarii am fost suspendat din functie, iar in ziua cand am fost la convocare mi s a mai adus la ... (vezi toată discuția)