avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 317 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executor judecatoresc
Discuție deschisă în Executare silită

Executor judecatoresc

Sunt proprietarul unui teren agricol, facut pierdut de primarie. Facem demersuri pentru reinnoirea titlului de proprietate in ideea de a-l vinde. Procesul s-a incheiat si hotararea a devenit irevocabila. As dori sa stiu care este termenul in care executorul judecatoresc ma poate pune in posesie si pot face vanzarea? M-as putea astepta la tertipuri din partea primariei prin care sa ma impiedice, sa intarzie eliberarea titlului?

Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: goe_07 , utilizator 23:20, 20 Mai 2011
Initial este necesar ca OCPI sa noteze in evidente dreptul dvs de proprietate asupra terenului
Nu exista legal prevazut termen in interiorul caruia executorul judecatoresc sa execute hotararea instantei,mai ales avand in vedere ca in cauza reclamatul este
autoritatea locala,care poate desfasura multiple "strategii"pentru tergiversare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiune drepturi litigioase ContSters130441 ContSters130441 Buna ziua, Am cumparat o suprafata de teren de la o persoana care si-a cerut in instanta reconstituirea dreptului de proprietate. Este vorba de un contract ... (vezi toată discuția)
Titlu proprietate geea.helios geea.helios Sunt proprietarul unui teren pe care primăria îl face pierdut, nu figurează în niciun registru deși, cu 3 ani în urmă, era prezent într-unul. Am o ... (vezi toată discuția)
Debitor de rea credinta, daca mai pot face ceva? MIHAELAX MIHAELAX Buna seara, Creditor, am o creanta de recuperat , debitoarei i sa atribuit de catre instanta un teren intravilan, care nu se vinde ( are stalpi de ... (vezi toată discuția)