avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare
Discuție deschisă în Executare silită

executare

Buna ziua.Am avut un card de credit de la brd in valoare de 1200 de lei.la care am platit o perioada la timp dar am fost bagat in somaj si am rams fara servici.Am fost uimit sa vad azi uitanduma pe site-ul judecatorie sector 2 cautand un dosar pentru un prieten ca ma fost dat in judecata de brd. Solutie: Admite cererea. Încuviinţează executarea silită a debitorului Andrei Ion Cătălin la solicitarea creditoarei B.R.D Finance I.F.N SA, în baza titlului executor reprezentat de contract de credit nr************/*************. Executarea silită se va efectua pe raza sectorului 2 în modalitatea popririi, urmărire silite a bunurilor mobile şi imobile proprietatea debitorului. Încuviinţează executarea silită în aceeaşi formă şi pentru recuperarea cheltuielilor ocazionate de executarea silită. Irevocabilă. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 19.05.2010. Am in propietate un apartament si chiar nu inteleg daca este posibila executarea silta in acest caz.Si nu era normal sa fiu anuntat ca are loc un proces poate veneam si eu cu dovezi ca nu am putu platii sa de ce am ramas restant.Va urez o zi buna
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Mai 2011
andrei catalin, utilizator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:46, 21 Mai 2011
Instiintari , prin mai multe metode gen telefoane sau scrisori de avertizare cred ca s-au vacut dar poate ca nu va "amintiti" sau poate v-ati schimbat adresa pentru corespondenta si nu i-ati anuntat. Nu e o dare in vudecata clasica ci e inceperea procedurii de executare silita care asa se face. Firma unde dumneavoastra sunteti dator apeleaza la un executor care se adreseaza instantei pentru incuviintarea executarii. Si acum aveti sansa sa platiti datoria fara a astepta sa va fie poprite din venituri sau sa va fei sechestrate si valorificate prin vanzare anumite bunuri. Acum , in plus, mai trebuie sa platiti si cheltuielile de executare. Nu ati avut venituri indestulatoare pentru plata , la timp, a ratelor dar macar acolo, cate putin, trebuia sa incercati sa achitati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita degetel1 degetel1 Am vazut pe portal just urmatoarea: nr....../2016 Data inregistrarii 12.10.2016 Data ultimei modificari: 23.12.2016 Sectie: Secţia Civilă - Încuviinţare ... (vezi toată discuția)
Executare silita pauldany pauldany Buna ziua , Revin catre dumneavoastra cu o problema destul de complicata la care pana in acest moment nu am gasit nicio solutie . In Aprilie 2008 am ... (vezi toată discuția)
Executare silita prin poprire asupra veniturilor desi plata creditului restant se face regulat adriana_max adriana_max Va rog dati un sfat daca se mai poate face contestatie la executare silita prin poprire asupra veniturilor sau altceva. Iata cazul : este vorba despre un ... (vezi toată discuția)