Buna ziua,tuturor.Sunt proprietarul unui teren,dobandit in urma succesiunii facute in urma decesului mamei mele.Problema este ca pe acest teren se afla construita o casa,fara autorizatie si fara acordul cuiva.Ce pot face in aceasta situatie?Mentionez ca aceasta casa a fost construita dupa 1989,titlul de proprietate a fost ridicat anul trecut(moment in care mama mea era decedata) iar succesiunea s-a facut anul acesta.Va multumesc!
terenuri...probleme...
si eu am ceeasi problema si vreau sa spun ca s-a construit un bar nu o casa si nu a respectat mejdia ba aproape ca lipit barul de casa mea.Am facut o plangere la primarie inca cand era in faza de costructie si primaria a deschis proces dar d-l primar a facut actele in asa fel incat stia exact ca va pierde procesul si clar ca a pierdut si bine mersi el a terminat constructia si nimeni nu ia masuri.Sper ca d-voastra sa aveti mai mult noroc.Cred ca pana la urma voi deschide proces pe cont propriu.
Proces civil
jianu ana
Buna ziua.In 2006 protopopiatul reformat a deschis proces pentru recuperarea terenurilor ce au fost date la mai multe persoane dupa 1989 ,Si noi am primit din ... (vezi toată discuția)