avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Casa construita pe terenul meu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Casa construita pe terenul meu

Buna ziua,tuturor.Sunt proprietarul unui teren,dobandit in urma succesiunii facute in urma decesului mamei mele.Problema este ca pe acest teren se afla construita o casa,fara autorizatie si fara acordul cuiva.Ce pot face in aceasta situatie?Mentionez ca aceasta casa a fost construita dupa 1989,titlul de proprietate a fost ridicat anul trecut(moment in care mama mea era decedata) iar succesiunea s-a facut anul acesta.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ina.toby , utilizator 12:58, 21 Mai 2011
terenuri...probleme...
si eu am ceeasi problema si vreau sa spun ca s-a construit un bar nu o casa si nu a respectat mejdia ba aproape ca lipit barul de casa mea.Am facut o plangere la primarie inca cand era in faza de costructie si primaria a deschis proces dar d-l primar a facut actele in asa fel incat stia exact ca va pierde procesul si clar ca a pierdut si bine mersi el a terminat constructia si nimeni nu ia masuri.Sper ca d-voastra sa aveti mai mult noroc.Cred ca pana la urma voi deschide proces pe cont propriu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate demola o casa costruita inainte de revolutie? ina.toby ina.toby Am si eu o nelamurie: In urma cu aproximativ 10 ani am cuparat un loc de casa unde ulterior am construit casa.In urma cu vreo doua saptamani am scos gardul ... (vezi toată discuția)
Proces civil jianu ana jianu ana Buna ziua.In 2006 protopopiatul reformat a deschis proces pentru recuperarea terenurilor ce au fost date la mai multe persoane dupa 1989 ,Si noi am primit din ... (vezi toată discuția)
Casa construita pe terenul mostenit sebastiansamoila1972 sebastiansamoila1972 Buna ziua. Am mostenit cateva terenuri intr-o comuna din judetul Cluj.Pe unul din terenuri , intravilan, inainte de 1989 s-a construit o casa si niste ... (vezi toată discuția)