avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 228 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... recuperare taxa de inmatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

recuperare taxa de inmatriculare

am inmatriculat in 2008 un logan fabricat in 2007 si am platit taxa conf legii.pot sa o recuperez?Am facut cere la finate raspunsul a fost negativ normat!
Cel mai recent răspuns: ContSters158053 , utilizator 19:07, 21 Mai 2011
chiar negativ si este

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa auto virgil64 virgil64 Buna ziua ! Va rog sa -mi spuneti,[u]daca imi pot recupera taxa auto[/u].Am un autoturism Logan,pe care l-am inmatriculat in luna iunie ,anul 2008.La acea a ... (vezi toată discuția)
Taxa auto catalincraciuneac catalincraciuneac buna tuturor si un AN NOU FERICIT , in legatura cu restituirea taxei auto ;am depus la Finante Publice cerearea de restituire taxa auto (25.11.2011) si mi-a ... (vezi toată discuția)
Taxa inmatriculare - masina achizitionata in urma cu un an BtroescuBogdan BtroescuBogdan Am cumparat in iunie anul trecut un logan fabricat si inmatriculat pentru prima data in 2004. A mai avut un proprietar in 2011. As vrea sa stiu daca trebuie sa ... (vezi toată discuția)