Buna ziua. As vrea sa va expun situatia mea cat mai succint si sa ma ajutati cu sfaturi ca nu mai stiu ce sa fac.
In 2004 m-am asociat cu 2 domni, d-ul A si d-ul B, eu avand numarul cel mai mic de parti sociale din SRL. D-ul A a cheltuit cam 30.000 Roni pentru amenajarea unei cladiri aflata in proprietatea d-lui B si inca vreo 30.000 Roni pentru achizitia de utilaje.
In sfanta traditie rromaneasca, dupa cateva luni, cei 2 domni au inceput sa se tiganeasca si au inceput procesele, in final cei 2 domni iesind din firma. Mentionez ca firma era a mea iar cei 2 au intrat prin cedarea de catre mine a partilor sociale. Deci, in firma nu am mai ramas decat eu.
Iata ca au trecut anii, in numar de 7, si as dori sa stiu ce statut au cei 60.000 Ron?? Ai cui sunt? Utilajele ale cui sunt? Imbunatatirile (cumparat geamuri, usi, instalatii sanitare, termice, calorifere, gresie, faianta, tras curent trifazic etc) care au fost aduse, cu banii d-lui A, cladirii detinute de d-ul B ce statut au?
Specific faptul ca d-ul A, singurul care a scos banii din buzunar, nu a miscat un deget pentru a-si recupera banii. De fapt, niciunul dintre ei nu mai manifesta nici un interes pentru a se limpezi lucrurile.
Multumesc
Cel mai recent răspuns:
george-neagu , moderator
17:53, 21 Mai 2011