avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... revocare din functia de administrator
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

revocare din functia de administrator

firma are datorii la finante si stoc.Asociatul unic si proprietarul acealsi persoana ma suspendat din functia de administrator in 2010 , semnat pdf scrisoare. Acum in 2011 ma somat oficial prin avocat pentru acelasi lucru. Ce drepturi am de a iesi din firma adica pot sa-mi dau demisia doar cu semnatura mea la registrul Comertului sau trebuie sa semneze proprietarul .
Multumesc,mm.
Cel mai recent răspuns: ContSters202274 , utilizator 18:16, 21 Mai 2011
Nu prea merge treaba cu suspendarea. Ori va inlocuieste definitiv prin modificarea actului constitutiv de la registrul comertului ari va lasa sa va resfasurati treaba. Puteti sa va dati demisia.
Nu inteleg, va someaza cu privire la ce?
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Mai 2011
ContSters202274, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare sediu social si asociat unic ilmir ilmir Buna seara Am si eu o problema vreau sa preiau firma tatalui meu si sa ii mut sediu in alt judet daca imi poate spune si mie ce pasi trebuie sa parcurg caci ... (vezi toată discuția)
As dori sa preiau firma unui amic mihacristea mihacristea As dori sa preiau firma unui amic (el pleaca din tara). Ce pasi am de urmat este nevoie de avocat sau de instanta? Firma nu are datori toate actele sunt in ... (vezi toată discuția)
Revocare administrator ciprian.musat ciprian.musat Salutare, Am o situatie mai complicata care necesita neaparata rezolvare si nu stiu cum sa fac. Pe vremea cand inca eram tanar si nestiutor un cunoscut din ... (vezi toată discuția)