avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Restanta la banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Restanta la banca

Sunt nedumerita de faptul ca banca poate dispune de bunurile tale mobile si mobile fara ca acestea sa fie trecute in contract ca fiind bunuri cu care se garanteaza un imprumut.Daca imprumutul a fost acordat pe baza unei adeverinte de serviciu si se garanteaza cu venitul realizat de ce sa dispuna banca de casa mea pentru un imprumut de ..5000 lei( exemplu)?Este ceva de neinteles!In tara asta chiar si in tribunal a disparut cinstea?:(
Cel mai recent răspuns: aly_yoana , utilizator 22:38, 21 Mai 2011
pt a-si recupera debitul. este legala procedura.
Contractul de credit este titlu executoriu .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executarea unei sentinte judecatoresti straine in romania NATHAN HATIEGAN NATHAN HATIEGAN Buna ziua. Va solicit o clarificare in legatura cu un subiect care intereseaza in acest moment cel putin 100 000 de Romani aflati in Spania. Toti acestia au ... (vezi toată discuția)
Executare silita agromav agromav Buna seara, Imprumut bancar cu ipoteca(mobile si imobile),iar persoana respectiva nu mai are nimic pe numele sau,a eliberat 2 bilete la ordin unei societati, ... (vezi toată discuția)
Recuperarare creanta. ContSters221184 ContSters221184 Buna ziua , am imprumutat un prieten o suma de bani printr-un contract de imprumut legalizat la notar in anul 2009, in care scrie datele mele personale , ... (vezi toată discuția)