avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Despagubire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Despagubire

Locuiesc intr-un imobil de 20 de ani impruna cu mama si cei doi frati ai mei minori , la rugamintile si promisiunile bunicului meu ca ne va lasa casa ! intre timp bunicul a murit si tatal meu a divortat iar noi am ramas cu mama numai ca bunica ne-a dat in judecata pentru evacure si cererea ei a fost respinsa dar ea a continuar sa ne intimideze prin diferite metode sa plecam din casa ! noi am pus curent electric , am renovat si construit imobilul ! In prezent bunica detine acte de propietate ! Pot sa o dau in judecata pe bunica si sa ii cer daune morale pentru tot ce ne-a facut noua ca minori si daune pentru ca am construit si renovat imobilul in care locuim , ca sa plecam si sa ii lasam imobilul/terenul?
Cel mai recent răspuns: edymanuel2000 , utilizator 15:23, 22 Mai 2011
Daca parasiti locuinta puteto solicita cu sigiranta sa fiti despagubiti pentru sporul de valoare adus imobilului, insa nu prea sunt sanse cu daunele morale, greu de probat un eventual prejudiciu moral
de ce nu pot fi sanse de daune morale deoarece a incercat prin diferite metode necrestine sa ne evacueze mai ales sora mea se imbolnavise destul de grav si a ramas oarecum cu o trauma ca la ficare sperietura ii este foarte rau ! A incercat sa prinda copii pe strada si sa ii ameninte si multe altele ! NU pot cere daune morarle pentru tot ce ne-a facut ea !
Ultima modificare: Duminică, 22 Mai 2011
edymanuel2000, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune morale edymanuel2000 edymanuel2000 Locuiesc intr-un imobil de aproximativ 22 de ani impreuna cu mama mea si frati mei ( tatal parasind domiciliu de 10 ani , divortand de mama ) . aceste imobil a ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara edymanuel2000 edymanuel2000 Tatal meu a parasit domiciliu acum 15 anii ( eu am varsta de 21 ani ) lasandu-ne singuri -pe mama mea si inca doi frati mai mici , in casa strabunicilor mei ... (vezi toată discuția)
Mostenire ileanali ileanali bunica mea in varsta de 73ani si sora mai mare a acesteia nu se inteleg aspra impartirii mostenirii dupa moartea parintilor,bunica a ramas in casa ... (vezi toată discuția)