Buna ziua,
Solicit ajutorul Dvs. in privinta posibilitatii succesiunii unei Decizii privind dispozitiile Art. 23 referitor la aplicarea Legii nr. 10/2001 privind regimul juridic al unor imobile preluate in mod abuziv in perioada 06.03.1945-22.12.1989.
Tatal meu a solicitat restituirea prin echivalent, sub forma de despagubiri banesti a imobilului teren si constructii expropriat pentru utilitate publica. In urma solicitarii, a primit o decizie in care se specifica valoarea terenului, care a fost depusa impreuna cu toate documentele justificative la A.N.R.P. Bucuresti.
Intre timp tatal meu a decedat si doresc sa stiu daca este posibil sa fac succesiune referitor la aceasta decizie, fiind mostenitorul lui de drept.
Va multumesc.
Dvs.continuati demersurile incepute de tata , aratand calitatea de unic mostenitor catre ANRP, in vederea efectuarii platii ( sa inteleg ca ati ajuns la final), in baza certificatului mostenitor emis de un notar. Daca decizia a fost acceptata de tatal dvs. si nu mai asteptati decat plata acelei sumei de bani( adica nu exista vreun proces pe rol), atunci, da, acest drept face parte din masa succesorala ramasa dupa tata si poate fi inclus in mostenire.
Despagubiri anrp
Marinara
În legătură cu un dosar privind reconstituirea dreptului de proprietate asupra unui teren, A.N.R.P. ne-a solicitat fiecaruia dintre cei 3 mosteniori ai ... (vezi toată discuția)