buna ziua.as dori sa stiu daca se poate o rezolvare la problema mea.pe 23 decembrie 2010 am fost internat in spital si am iesit pe 7 februarie 2011.de atunci si pana pe 15 iunie sunt in concediu medical avand in vedere ca am stat atat in medical normal ca se scad zile de concediu de odihna aproape jumatate.am inteles ca daca plec din firma trebuie sa platesc concediul.intrebarea mea este care concediu trebuie platit,CM sau CO?dupa revenirea la serviciu cat timp trebuie sa lucrez pana se prescrie aceasta plata?adica dupa cat timp pot pleca din firma fara sa mai am alte obligatii?va multumesc si va doresc o zi excelenta.
1. Daca ati fost in CO pe 2010 si ati luat toate zilele (pe un an) veti restitui numai c/val. zilelor de CO pe perioada 23-31.12.2010 (maxim o zi).
2. Daca pe 2011 ati fost in concediu medical inseamna ca nu ati avut timp sa luati CO asa ca nu aveti ce restitui.
3. Indemnizatia de concediu medical nu se restituie la incetarea CIM.
4. Asadar daca doriti puteti pleca oricand din firma, nu aveti ce restitui.
Concediu medical
julia06
Buna
In anul 2010 am avut cam 40 zile concediu medical,21 pentru mine,restul pt copil.
Mai aveam restante pe anul 2010 3 zile concediu de odihna pe care nu ... (vezi toată discuția)
Concediu
bibiteodora
buna ziua Ma numesc oana si as vrea sa ma lamuriti si pe mine daca se poate cu zile de concediu.Anul trecut am fost operata de cancer histerectomie totala2010 ... (vezi toată discuția)