avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dosar penal - alcool la volan
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dosar penal - alcool la volan

Buna ziua! acum o saptamana am fost prins la volan cu o alcoolemie de 1,4 la mie in sange! Astept sa fie trimis rezultatul de la sange la politie! as vrea sa stiu in ce masura conteaza ce mai scrie politistul la dosar inaintea intaiitarii la parchet! Daca el o sa specifice in doras " neinceperea urmaririi penale " o sa fie luat in seama ?
Cel mai recent răspuns: ro-juridic , utilizator 13:04, 22 Mai 2011
Din cate vad eu forumul asta se numeste avocatnet.ro deci sunt persoane care stiu ce vorbesc, nu inteleg de ce isi dau cu parerea persoane care nu sunt de specialitate.
Daca se decide neinceperea urmarii penale nu se mai ajunge la instanta, este mai greu dar se poate da nup daca se cere recalcularea alcoolemiei si in urma recalcularii aceasta valoare scade sub 0,8
Pai si cine te-a contrazis?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare permis pentru conducerea unui autoturism sub influenta alcolului stanleyy stanleyy Daca in aerul expirat, valoarea alcolemiei indica 0,48 mg/l iar in urma analizelor de sange valoarea alcolului la ambele probe se situeaza sub 0,8 mg/l, care ... (vezi toată discuția)
Am condus fiind sub influenta alcoolului. dosar penal sau nu? bobysb bobysb Buna ziua,ma adresez si eu acestui forum ptr ca nu sunt la curent cu faptele de acest gen. Am fost implicat intr-un accident rutier soldat cu pagube materiale ... (vezi toată discuția)
Retinere permis pt alcool srggg65 srggg65 Buna ziua, In 14 decembrie 2013 mi s-a retinut permisul pt consum de alcool.Concentatia fiind de 0,48 in aerul respirat.....s-au recoltat probele de sange ... (vezi toată discuția)