avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... legalizare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

legalizare

Buna seara. Trebuie sa legalizez 3 copii dupa o hotarare judecatoreasca, si am tot citit ca nu pot duce copii xerox, dupa hotarare. Ce sa fac in acest caz?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 23:42, 22 Mai 2011
cereti dosarul de la arhiva sa va faca xeroxurile apoi la registratura faceti cererea de legalizare, taxa de timbru si timbrul judiciar pt fiecare exemplar cerut de dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarire de divort lilistiuca lilistiuca in urma cu 11 ani am divortat, iar acum 6 ani m-am recasatorit. toate bune si frumoase, dar cind m-am recasatorit , mi-au oprit originalul hotaririi de ... (vezi toată discuția)
Eliberare hotarire marryy_lm marryy_lm ma confrunt cu urmatoarea problema: am avut un proces la judecatoria sector 3 unde am cistigat ,dar la apel si recursul care a fost la curtea de apel am ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine o copie a hotararii judecatoresti definitive si irevocabile? StifflerSamm StifflerSamm Buna ziua! Avand niste probleme de natura penala,ca sa ma inscriu la scoala de soferi mi s'a cerut [b]o copie[/b] a [u]hotararii judecatoresti[/u].Am umblat ... (vezi toată discuția)