avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1234 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general chitanta sau bon fiscal
Discuție deschisă în Contabilitate în general

chitanta sau bon fiscal

As dori sa imi raspundeti la urmatoarea intrebare:
O persoana fizica care cumpara din magazin virtual trebuie neaparat incasat cu factura si bon fiscal sau este legal cu factura si chitanta; unde se specifica acest lucru
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 06:29, 23 Mai 2011
Produsele achizitionate de Dvs. nu se incaseaza cu factura. Incasarea contravalorii acestora se face pe baza facturii emise, cu bon fiscal.
Persoanele juridice au obligatia sa elibereze bon fiscal pentru clienti-persoane fizice .
Ultima modificare: Luni, 23 Mai 2011
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chitanta persoana fizica ContSters189283 ContSters189283 Buna ziua, as dori sa stiu, daca o persoana juridica, ce detine casa de marcat electronica are voie sa emita chitanta pe persoana fizica atunci cand aceasta ... (vezi toată discuția)
Ce documente emite ii? Argali Argali Buna ziua, Am infiintat de curand o II cu obiect de activitate Comert prin Internet si v-as ruga sa-mi oferiti raspuns ptr cateva neclaritati inainte de a ... (vezi toată discuția)
Factura si chitanta persoana fizica previas previas O persoana juridica poate emite factura si chitanta catre o persoana fizica?Mentionez ca societatea efectueaza prestari servicii (lucrari constructii) pe baza ... (vezi toată discuția)