avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... sentinta de divort
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

sentinta de divort

Va rog ajutati-ma cu o informatie....fostul meu sot a divortat in lipsa mea si as vrea sa stiu de unde pot sa scot sentinta de divort....multumesc
Teoretic trebuia sa se judece divortul la Judecatoria in raza careia ati avut ultimul domiciliu comun. Intrati pe www.just.ro, noul portal al instantelor de judecata, selectati judet, judecatoria care ar fi fost competenta, dosare, iar la parti puneti numele de familie ... asa o sa puteti afla numarul de dosar in care s-a pronuntat sentinta ....apoi faceti cerere de eliberare a unei copii a acesteia cu mentiunea ca este definitiva si irevocabila.
sentinta o puteti redica de la grefa instantei care a pronuntat divortul(judecatorie), in baza unei cereri, numai daca aceasta este redactata. daca nu o ridicati de la grefa, va este comunicata acasa
multumesc o sa vad astazi ce rezolv......as vrea sa mai stiu daca la schimbarea buletinului in afara sentintei de divort imi trebuie si declaratia de divort????????????????????'
Pentru schimbarea numelui dobandit in timpul casatoriei , este necesara hotararea judecatoreasca de divort, definitiva si irevocabila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu legea marius marian marius marian va rog sa ma scuzati dar as vrea sa stiu unde pot sa gasesc toate datele de la o sentinta care e pe numele meu am tot nr dosar nr sentinta si tot dar nu o ... (vezi toată discuția)
Model de cerere vicar vicar Buna ziua, am cautat pe portalul instantelor un model de cerere pentru eliberare copie hotarire de divort cu mentiunea definitiva si irevocabila si nu am ... (vezi toată discuția)
Investire cu formula executorie a unei sentinte/decizii, distanta mare intre instanta si parte exuser exuser am urmatoarea situatie: dosar in comercial la judecatorie, obiect pretentii, ni s-a admis actiunea si pe portal scrie ca este irevocabila. cum pot sa o ... (vezi toată discuția)