avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Comision avocat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Comision avocat

Am avut un proces penal de ucidere din culpa in care sotia mea a fost parte civila pierzandu-si mama fratele si bunica. In urma procesului am obtinut la curtea de apel daune morale de 50000 de euro sotia mea , la fel si socrul meu amandoi avand acelasi avocat (coleg de al meu din facultate).La inceput pana sa ajunga dosarul in instanta ne-am inteles cu el la 3000 lei taxa fixa si un onorariu de succes intre 5 - 7% dupa terminarea procesului. I-a dat sotiei mele sa semneze un contract de reprezentanta in :((care a specificat suma de 3000 lei, dar nu era completat in totalitate cu datele personale, si am mers pe incredere. Cand s-a terminat procesul, asta acum o satamana si am discutat din nou de procent SURPRIZA 20% pe care cica l-a trecut in contractul semnat acum 2 ani. Am ramas blocati. Pe parcusul procesului cand vorbeam de comision spenea ca oricum nu ne ia mult ca doar am vorbit ca suntem prieteni. SUNTEM OBLIGATI SA-I PLATIM 20%???
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:01, 23 Mai 2011
In mod normal trebuie sa aveti si dvs. copia contractului de asistenta(pt ca vb de un contract de acum 2 ani).Uitati-va ce ati semnat!
Mereu s-a eschivat sa ne dea copia si am mers pe incredere. Acum o sa i-o cerem. Doar cu delegatie poate sa ridice el banii de la banca?
avocatul nu va ridica banii din banca, dar va poate executa silit daca ati semnat pt 20%.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Onorariu de succes amuliu amuliu Am un credit ipotecar luat in franci elvetieni. Am dat ibanca in judecata. Am facut contract cu o casa de avocatura, am platit onorariu si traducerille. Acum ... (vezi toată discuția)
Recurs, plata avocat MaraD MaraD Buna ziua, As dori si eu sa stiu,daca aveti amabilitatea sa imi spuneti ,daca la un recurs se mai plateste din nou avocatul. (vezi toată discuția)
Onorariu avocat ormenisan alina ormenisan alina Un avocat din Targu Mures si-a fixat onorariul la 3000 de lei intr-un proces in care se va dezbate o succesiune. Mi-a spus ca acest pret include reprezentarea ... (vezi toată discuția)