Am avut un proces penal de ucidere din culpa in care sotia mea a fost parte civila pierzandu-si mama fratele si bunica. In urma procesului am obtinut la curtea de apel daune morale de 50000 de euro sotia mea , la fel si socrul meu amandoi avand acelasi avocat (coleg de al meu din facultate).La inceput pana sa ajunga dosarul in instanta ne-am inteles cu el la 3000 lei taxa fixa si un onorariu de succes intre 5 - 7% dupa terminarea procesului. I-a dat sotiei mele sa semneze un contract de reprezentanta in :((care a specificat suma de 3000 lei, dar nu era completat in totalitate cu datele personale, si am mers pe incredere. Cand s-a terminat procesul, asta acum o satamana si am discutat din nou de procent SURPRIZA 20% pe care cica l-a trecut in contractul semnat acum 2 ani. Am ramas blocati. Pe parcusul procesului cand vorbeam de comision spenea ca oricum nu ne ia mult ca doar am vorbit ca suntem prieteni. SUNTEM OBLIGATI SA-I PLATIM 20%???
Onorariu de succes
amuliu
Am un credit ipotecar luat in franci elvetieni. Am dat ibanca in judecata. Am facut contract cu o casa de avocatura, am platit onorariu si traducerille. Acum ... (vezi toată discuția)