avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cum imi pot deschide o taraba de fresh portocale ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cum imi pot deschide o taraba de fresh portocale intr-un parc din bucuresti.

Doresc sa imi deschid o afacere impreuna cu un prieten in orice parc din capitala cu fresh de portocale, care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez ? De unde incep cu firma si care ar fi costurile. Primaria da pe spaga acceptu sau fiind la inceput de drum o sa fim iertati ?

Multumesc frumos, Daca aveti nelamuriri revin cu un mesaj dupa dumneavoastra.
Cel mai recent răspuns: ionut12345 , utilizator 19:28, 27 Mai 2011
daca vreti sa faceti ceva nou desenati un astfel de chiosc cu o forma noua.... mergeti la un atelier de tamplarie sa il mestereasca.. poate aveti ceva cunostiinte care stiu sa prelucreze lemn... faceti apoi o prelata frumoasa ( fitosica mergea bine acolo in IOR )

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare pentru deschidere ceainarie shimmy shimmy Buna ziua, Avem o firma care se ocupa cu comercializarea ceaiului, ceai importat din Cehia. Ce acte si autorizatii ar fi necesare pentru a ne deschide o ... (vezi toată discuția)
Filala in spania adialex adialex Doresc sa infiintez un punct de lucru ,filiala a SRL-ului pe care il am din 1997 in Spania obiect de activitate:Studio Foto-Video. Ce actiuni trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Urmează să îmi deschid un srl și aș dori să mă lămuresc în privința anumitor lucruri. vă rog să mă ajutați rrobert rrobert Urmeaza sa imi deschid un SRL si as dorii sa ma lamuresc cu anumite lucruri. Stiu ca trebuie sa colaborez cu un contabil, ceea ce voi face dupa ce ma voi ... (vezi toată discuția)