avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale revisal 2011
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

revisal 2011

am inregistrat eronat data inceperii activitatii ( cu o luna in urma incheierii contractului)..revisalul nu mi da posibilitatea sa modific data inceperii activitatii......ce pot face ca sa apar se sit-ul itm corect.

multumesc
Cel mai recent răspuns: MMARI , utilizator 16:08, 23 Mai 2011
intri pe corectii in contrctulr de munca al salariatului respectiv

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal sanducatanas sanducatanas Sunt SRL.In urma unui control din partea ITM s-a constatat ca un salariat a lucrar in firma cu 2 luni inainte de incheierea CIM.De amenda am scapat fapta ... (vezi toată discuția)
Eroare de inregistrare in revisal Cislariu_Gica Cislariu_Gica Buna ziua. Tin revislaul la 2 firme, X si Y. Firma X a facut o angajare, iar eu dintr-o eroare am facut inregistrarile in revisal pe firma Y. Se mai poate ... (vezi toată discuția)
Inregistrare contract de munca tromar tromar Care este termenul de inregistrare a unui contract individual de munca la ITM ? Toate unitatile sunt obligate sa inregistreze aceste contracte la ITM ? (vezi toată discuția)