avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... uzucapiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

uzucapiune

Buna ziua. Imi puteti spune va rog, din ce an s-a schimbat procedura la judecatorii si in actiunile de constatare a uzucapiunii , nu se chiama in judecata Primaria ci fostul proprietar care a avut act de proprietate. Multumesc.
Actiunea in vederea constatarii uzucapiunii este introdusa impotriva proprietarului nediligent .( deci si impotriva CONSILIULUI LOCAL si a MUNICIPIULUI , chemat in judecata prin primar , daca imobilul ce urmeaza a fi uzucapat face parte din domeniul privat al statului .)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uzucapiunea de 30 de ani, daca nu am depus cerere la lg. 18/1991 ºi la lg.247/2005 mihaela_982 mihaela_982 Nu am depus cerere pentru revendicarea unui teren, nici la Legea nr.18/1991 şi nici la Legea 247/2005, credeţi ca aşi putea merge în instanţă cu o ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune petryk petryk buna ziua.tata a obtinut prin testament o casa cu 500 mp,in anul 1988.fostul proprietar a murit in anul 1993.cand s-a masurat,terenul,pentru a-si face acte pe ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune 30 ani irinasebi irinasebi buna seara. am urmatoarea problema: mama mea detine un teren de circa 3000 de metri patrati. titlu de propritate are numai pe jumatate de suparafata., dar ... (vezi toată discuția)