avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... procedura rapida demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

procedura rapida demisie

În urma modificării Codului Muncii nu mai ştiu cum se poate proceda .

Eu vreau să îmi dau demisia de la firma privată la care lucrez şi să plec rapid în altă parte, cum procedez pentru a evita zilele de preaviz ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:58, 23 Mai 2011
1. Se procedeaza ca si pana acum, in cazul acesta nu exista modificari.
2. Daca nu puteti sa mai stati si trebuie sa incepeti lucrul in alta parte atunci lipsiti nemotivat si mergeti la noul loc de munca.
alexius a scris:

În urma modificării Codului Muncii nu mai ştiu cum se poate proceda .

Eu vreau să îmi dau demisia de la firma privată la care lucrez şi să plec rapid în altă parte, cum procedez pentru a evita zilele de preaviz ?

Nu va dati demisia , ci solicitati incetarea c.i.m. cu acordul partilor ... situatie in care nu se acorda preaviz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Încetare activitate demisie manuela66 manuela66 Buna ziua. Sunt angajată de 3 luni pe postul de casier la Kaufland Romania (13.07.2015), pe perioada nedeterminată. Am găsit un alt loc de muncă, mult mai ... (vezi toată discuția)
Cerere incetare contract de munca andreiutza_l andreiutza_l Buna seara, am rugamintea sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns. Doresc sa plec de la firma la care lucrez, sa ma angajez in alta parte. Voi prezenta ... (vezi toată discuția)
Lichidarea la zi ovisan69 ovisan69 Lucrez la o firma de unde vreau sa plec, daca fac cerere de lichidare la zi ei sunt obligati sa imi aprobe cererea? (am inteles ca nu vor sa aprobe doar cu ... (vezi toată discuția)