avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 327 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurare malpraxis impotriva amenzilor
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurare malpraxis impotriva amenzilor

Ma confrunt ca lider de sindicat cu o problema ridicata de salariatii mei. A existat un caz in care un salariat de la achizitii a gresit ceva intr-o raportare catre un minister si acesta a trimis o amenda societatii mele. Directorul a imputat aceasta suma salariatului care a gresit. Exista vreo portita prin care salariatul sa-si faca o asigurare individuala si asiguratorul sa plateasca amenda in locul sau?

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Serban Tanase , Consultant asigurari 04:15, 26 Mai 2011
Salariatul in functie de profesie poate face o asigurare de raspundere civila pentru viitor doar daca indeplineste anumite cerinte date de Compania de Asigurari(se incadreaza in profesiile si functiile specificate mai sus )Contestarea amenzi se poate indrepta impotriva firmei angajatoare care prin managerul ei nu a luat decizia corecta!!!Traim in Romania, am trait sa vad si aceasta bataie de joc a salariatului...demisia si sa caute alt job---

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare de raspundere civila profesionala llp_llp llp_llp Stiti cumva daca exista vreo societate de asigurari care incheie polite de raspundere civila profesionala pentru functionarii publici si in ce conditii? Exista ... (vezi toată discuția)
Polita de raspundere civila a agentilor asigurari ContSters87904 ContSters87904 in ce consta exact aceasta polita, in sensul ca: ce avataje prezinta si cat costa, daca stie cineva? multumesc (vezi toată discuția)
Amenda itm livacos livacos amenda ITM poate fi imputata salariatului? (vezi toată discuția)