avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Buna ziua. As dori sa stiu daca este un site unde pot sa vad daca o firma este executata silit si de cate societati.M-ar interesa sa vad daca mai il dau si eu sau nu,ca si asa din cate stiu nu are nimic pe numele lui. Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Adriana Olteanu , Avocat 15:31, 23 Mai 2011
Puteti verifica pe portalul instantelor de judecata daca au fost depuse cereri de incuviintare a executarii silite pentru societatea respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De unde aflu - stadiu cerere de executare silita chitoiu chitoiu Servus . Intrebare simpla , de unde pot afla daca a fost depusa cererea de executare silita si eventual aprobata ? Multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Despre incuviintarea executarii silite tatiana28 tatiana28 Buna seara.Va rog sa ma ajutati sa inteleg un lucru.Executorul trebuie sa ceara incuviintarea executarii silite (a unei hotarari judecatoresti-executare sulta) ... (vezi toată discuția)
Incuviintare executare silita antonia30 antonia30 Buna seara,va rog sa ma ajutati cu un raspuns,sotul a primit o somatie de executare silita ieri si in somatie scrie ca executarea a fost incuviintata de ... (vezi toată discuția)