avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cresterea copilului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cresterea copilului

Potrivit legislatiei actuale pentru plata indemnizatiei de crestere a copilului trebuie sa prezint printre alte acte si o dovada eliberata de angajator privind veniturile realizate? Despre ce fel de dovada este vorba?
Ce se intampla daca angajatorul a incheiat c.i.m.respectiv l-a semnat/stampilat, dar nu a transmis la ITM registrul general de evidenta a salariatilor, in conditiile in care poate nu voi figura nici pe statul de plata al societatii?Ce fel de dovada voi prezenta?

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:19, 24 Mai 2011
Este o adeverinta tipizata pe care trebuie sa vi-o completeze angajatorul ... Modelul in gasiti in Anexa 2 la Hg nr.52/2011
[ link extern ]
Multumesc mult.
Dar daca angajatorul refuza eliberarea actelor doveditoare, adeverinta etc...?
cristi_20062007@yahoo.co a scris:

Multumesc mult.
Dar daca angajatorul refuza eliberarea actelor doveditoare, adeverinta etc...?

In acest caz, aveti posibilitatea de a sesiza ITM-ul si/sau instanta de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte demisie Ana Maria90 Ana Maria90 Buna ziua, Nu am primit actele de incetare a activitatii de la fosta firma ,am avut concediu medical si nu pot beneficia de plata de la actuala firma fara ... (vezi toată discuția)
Situatia angajatului conform revisal-ului arakys arakys Buna ziua! Sunt un om al muncii si doresc sa aflu situatia mea actuala din revisal, data angajarii, motivul incheierii cim-ului cat si vechimea obtinuta la ... (vezi toată discuția)
Societatea unde am lucrat refuza sa imi dea actele AdelinaAde AdelinaAde In fosta societate unde am lucrat dupa un scandal mostruos pe care directorul mi l-a facut doar pentru ca vroia sa ma dea afara ca a gasit un alt membru sa ... (vezi toată discuția)