avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar trimis catre parchet in caz de victime.
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar trimis catre parchet in caz de victime.

De fiecare data cand este vorba de victime umane, politia trimite dosarul procurorului? Ce trimite defapt? procesul verbal de constatare sau ce?

Am auzit ca daca lovesti pe cineva si ala ajunge in spital (sa zicem 1-2 zile), si vine politia, chiar inainte ca ala sa depuna plangere, dosarul ajunge la parchet ?! Ce se intampla cu el? Se retrimite inapoi cu propunerea de NUP, sau ce?!

Cel mai recent răspuns: xuser , utilizator 19:49, 24 Mai 2011
Primul dosar, ce s-a intamplat cu el? sau doar i s-a atribuit nr. unic si atata tot?!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

..propunere facuta de catre organul de cercetare penala !! tutu12 tutu12 In urma unei plangeri penale , Parchetul trimite spre cercetare , organului de cercetare -politiei . La terminarea cercetarilor ,politistul face un raport ... (vezi toată discuția)
Un politist poate respinge hotararea unui procuror? madylumy madylumy buna ziua, am si eu nevoie de un sfat: fratele meu are intocmit un dosar penal, intocmit de politie conf.art.85 alin.2, de la politie dosarul a plecat la ... (vezi toată discuția)
Dosar penal eu impotriva mea autosesizare a autoritatilor competente aminush aminush Buna ziua, Saptamana trecuta ma aflam la volanul autoutilitarei, proprietatea socrului meu, fiind polei pe carosabil, am pierdut controlul vehiculului, acesta ... (vezi toată discuția)