Va doresc o zi buna tuturor utilizatorilor din acest forum si apreciez efortul dumneavoastra pentru a ne putea indruma in actiunile ce vor urma pentru rezolvarea problemelor noastre. Vreau sa divortez dar din pacate se pare ca situatia e destul de complicata din mai multe puncte de vedere. Spun asta pentru ca in primul rand nu mai stiu nimic de sotia mea de aproape doi ani. In aceasta situatie poate cineva imi poate da un sfat util sa ma indrume de unde sa incep aceasta actiune de divort. Va multumesc anticipat.
introduceti actiunea de divort la judecatoria in raza careia ati avut ambii soti domiciliu comun , sotia va fi citata si dupa mai multe demersuri efectuate de judecatorie si anunturi,intr-un final veti fi liber de contract!
Buna ziua Desirelia, am citit cateva din postarile tale si se pare ca ai trecut sau inca mai treci printr-o problema oarecum asemanatoare si aici ma refer la partea de divort. Nu stiu daca ai timpul necesar sa imi poti explica sau daca esti in masura sa faci asta, dar problema mea nu este atat de simpla deoarece intre timp mi-am schimbat si domiciliul si acum sunt la 350 km de orasul in care s-a consumat sa spun asa mariajul nostru. Acum mi-am schimbat actele si am o noua adresa, ar fi o cheltuiala prea mare poate sa fac naveta luna de luna 350 km sa bag actiunea de divort in orasul acela. Poate cineva care s-a mai lovit de o problema asemanatoaare cu a mea adica sotia sa fie disparuta de la domiciliu si sa nu se stie nimic de ea sau poate un avocat care a mai avut un asemenea caz imi poate spune si mie pasii care trebuie sa ii fac. Va multumesc oricum pentru promtitudine. Va doresc succes in tot ceea ce faceti.
cererea o depuneti la judecatoria de pe raza domiciliului dvs ( pt ca nici unul din soti nu mai domiciliaza la ultimul domiciliu comun si dvs nu cunoasteti domiciliul si nici resedinta sotiei)
Divort
biskream2009
Pot depune cererea de divort la Judecatoria pe raza domiciliului meu in calitate de reclamant,avand in vedere ca nici eu nici sotia nu mai locuim la acelasi ... (vezi toată discuția)