avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... pot sa introduc actiunea de divort in orasul natal ?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

pot sa introduc actiunea de divort in orasul natal ?

Buna seara!deoarece in orasul natal vreau sa ma stabilesc cu fetita mea (este la 500 km de orasul unde am domiciliu) as dori sa introduc acolo act de divort.mentionez ca acolo ne-am casatorit.mi-ar fi f greu cu copil mic sa fac naveta la asa dist pt divort si custodie...si partaj.
Intrebarea este:pot sa introduc actiunea de divort pe raza judecatoriei altui oras decar cel unde avem domiciliul?va multumesc
#-o:((:((#-o
Cel mai recent răspuns: Alexandru Focia , Avocat 09:10, 4 Aprilie 2013
Actiunea de divort se depune la instanta in raza careia se afla ultimul domiciliu comun al sotilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate divorta in bucuresti in conditiile in care casatoria s-a facut in alt judet? DoamnaIlenus DoamnaIlenus Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns. Prietena mea s-a casatorit la Iasi acum cativa ani. Acum ea a plecat din Iasi, s-a mutat la Bucuresti unde si-a si ... (vezi toată discuția)
Divort, sotia e de negasit ! WhiteDevil WhiteDevil Va doresc o zi buna tuturor utilizatorilor din acest forum si apreciez efortul dumneavoastra pentru a ne putea indruma in actiunile ce vor urma pentru ... (vezi toată discuția)
Divort biskream2009 biskream2009 Pot depune cererea de divort la Judecatoria pe raza domiciliului meu in calitate de reclamant,avand in vedere ca nici eu nici sotia nu mai locuim la acelasi ... (vezi toată discuția)