avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Art. 281 Codul de Proc.Civila
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Art. 281 Codul de Proc.Civila

Stimati juristi:

Am urmatoarea dilema: tocmai mi s-a emis o hotarire judecatoreasca prin care mi s-a retrocedat un teren. Hotarirea contine mai multe greseli (printre care judecatorul a omis sa se pronunte asupra cererilor accesorii). Eu sper ca paratii sa nu initieze apelul si astfel hotarirea sa devina definitiva si irevocabila; totusi, as vrea sa fac o cerere de completare a hotaririi conform art. 281. Daca fac aceasta inainte de cele 15 zile destinate initierii apelului, actiunea mea va extinde termenul in care paratii pot depune apelul?

De asemenea, pot sa inaintez cererea mea conf. art. 281 dupa expirarea celor 15 zile?

Multumesc.

DBB, JD candidate
Loyola Univ. Chicago
Cel mai recent răspuns: ginnyy , utilizator 23:10, 9 Octombrie 2008
multumesc!

mai am o intrebare; care este sanctiunea daca, in loc de cerere de completare a hotararii, formulezi recurs impotriva acesteia?
Ultima modificare: Joi, 9 Octombrie 2008
ginnyy, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eroare materiala? atlantiana atlantiana Am fost parte intr-un proces - parat. La ultimul termen am cerut cheltuieli de judecata si am depus chitanta in original. Actiunea a fost respinsa, deci am ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca eugen68octavian eugen68octavian Crăciun fericit tuturor! Zilele trecute am primit comunicarea hotarârii judecătoreşti (primă instanţă). Eu cerusem şi cheltuieli de judecată pe ... (vezi toată discuția)
2 intrebari wap54 wap54 1. am cerut in instanta de recurs completarea dispozitivului cu acordarea cheltuielilor de judecata, acestea fiind omise cu toate ca au fost solicitate , in ... (vezi toată discuția)