avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 369 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general inregistrari 471
Discuție deschisă în Contabilitate în general

inregistrari 471

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati si pe mine cu o problema. In anul 2009 s-a facturat suma de 2046.8 lei avans reparatie. inregistrarea contabila:
% = 401 2046.8
44261 326.8
471 1720.0
Aceasta factura a fost platita. Mai tarziu, in anul 2010 sefa spune ca trebuia sa fie trecuta pe un depozit, deoarece din acea suma se vor scadea facturile urmatoare. Am efectuat inregistrarea contabila:
471=2678 1720.0
din aceasta suma am scazut facturile urmatoare. Dar furnizorul a tinut cont de toata suma, adica 2046.8 si nu picam bine pe sold. Cum ar trebui sa procedez?
Imi cer mii de scuze, dar era alta fata inainte si este destul de greu sa rezolvi dupa alte persoare.

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: mary_catalina , utilizator 14:15, 24 Mai 2011
Daca inregistrarea in ct.471 este corecta ,d-voastra nu aveti ce face,furnizorul
a gresit si va trebui sa -si regleze soldul..:D
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Note contabile 471 mary_catalina mary_catalina buna ziua, va rog frumos sa ma ajutati cu o nelamurire. Am preluat de curand contabilitatea unei societati si am o nelamurire in privinta unei inregistrari ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de protocol luciapap luciapap In anul 2009 in ct 623.01 Ch de protocol am facut cateva greseli pe care le-am descoperit acuma,inca nu am depus decl 101: 1-in 04.02.10 am avut o chelt de ... (vezi toată discuția)
Reglare solduri furnizori CARMEN GHIMBASAN CARMEN GHIMBASAN La 31.12.2009 am primit extras de cont al unui furnizor ce nu corespunde cu soldul pe care il am eu. Inclin sa cred ca soldul furnizorului este cel corect ... (vezi toată discuția)