avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... incredintare minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

incredintare minor

Daca sotul meu a fost condamnat in Italia si a executat o pedeapsa de 3 ani cu inchisoarea pentru ca a batut si a dat foc unei femei , eu avand pagina din ziarul local de atunci ( se poate vedea si pe net) , instanta va admite ca proba in dosarul de divorta si incredintare a minorului aceasta dovada? Vreau sa demonstrez ca este un om violent care reactioneaza foarte violent . Ma ameninta mereu ca ma omoara daca indraznesc sa plec cu copilul. Credeti ca instanta poate vedea in el un parinte bun pentru fetita noastra de 1 an si 5 luni. Ce sanse am in procesul de incredintare a minorului avand in vedere cele mai sus mentionate?
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 15:02, 24 Mai 2011
Instanta va admite proba. Oricum, avand in vedere varsta frageda a minorei, sansele de incredintare sunt in favoarea mamei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintare minor CARMEN_AVRAM CARMEN_AVRAM Locuiesc impreuna cu sotul si copilul nostru in Norvegia , avem drept de sedere definitiva si un copilul este nascut aici. Casatoria este incheiata in Romania ... (vezi toată discuția)
Buna seara. divort, incredintare bebelus Erika_Alessandra Erika_Alessandra Eu si sotul vrem sa divortam. Avem o fetita de 6 luni. Ce sanse am sa-mi ramana mie fetita , avand in vedere ca nu am nici un venit? (vezi toată discuția)
Incredintarea minorului costynel costynel buna,am o fetita din afara casatoriei nu am vazuto de 3 ani pt ca maicasa ami interzice acest lucru,daca o dau in judecata obtin custodia fetei sau e posibil ... (vezi toată discuția)