avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... indiviziune despagubire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

indiviziune despagubire

suntem la a 5 infatisare intr-un proces civil iesire din indiviziune, unul din cooproprietari locuieste in casa aflata in indiviziune el foloseste si anexe, curte teren se poate cere o despagubire?
in cererea reconventionala nu a fost ceruta despagubire?
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:05, 24 Mai 2011
vreti sa spuneti daca ceilalti pot primi despagubiri pt ca doar unul din mostenitori are drept de folosinta pe acel bun comun. nu se mai poate acum sa cereti asa ceva in actiunea promovata in instanta.la al 5 lea termen nu se mai poate face cerere precizatoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa de folosinta sabinaincas sabinaincas suntem 5 mostenitori este pe rol un proces civil partaj sucesoral din anul 2010 unul din mostenitori locuieste in tot imobilul,foloseste toate anexele ... (vezi toată discuția)
Despagubire pentru drept de folosinta lampadin2 lampadin2 Pot cere printr-un alt proces pe care sa cerem sa se conexeze la cel de partaj judiciar , sa ni se plateasca despagubiri pentru nefolosirea terenului? Nu am ... (vezi toată discuția)
Doresc un raspuns de la un avocat care a avut un proces de genul urmator nicole852107 nicole852107 buna seara,sunt intr-un proces de iesire din indiviziune,eu cu cota parte de 5/8 din casa si 2/8 teren.cooproprietarul are 3/8 din casa si 3/8 din teren.eu am ... (vezi toată discuția)